Tentoonstelling CMV-P12 Hogeschool Utrecht

Om de opleidingen CMV, SPH en MWD zichtbaar te maken maakt Pruts Producties tentoonstellingen en fotoseries in het gebouw waarin thema’s uit het onderwijs van Instituut Social Work naar voren komen. Er ontstaan beeldreportages waarin sociale, maatschappelijke en culturele thema’s tot uiting komen in een omgeving waar over deze praktijk geleerd en gediscussieerd wordt. Ook het eigen werk van studenten, die verwantschap hebben met deze thema’s, wordt in verschillende vormen geëxposeerd.

Gwen Keizer, student CMV jaar 4, maakte voor de minor Media en Cultuur deze foto’s van de module P12 CMV. Zij volgde de eerstejaars studenten tijdens lessen, brainstormsessies en de presentaties in de theaterzaal. De cursus werd afgesloten met De Manifestatie waarbij de studenten in drie dagen onder leiding van professionals toewerken naar een podiumpresentatie.