Concept en productie ‘De Oversteek’ – Hogeschool Utrecht

 

De Faculteit Maatschappij en Recht (FMR) is in januari verhuisd naar een tijdelijke locatie aan de Daltonlaan 200-300. In het kader van deze gebeurtenis werd er voor en door medewerkers en studenten van de FMR op donderdag 9 januari 2014 ‘De Oversteek’ georganiseerd. Aan het einde van de middag is een optocht naar de Daltonlaan vertrokken om daar gezamenlijk met een hapje en een drankje kennis te maken met het nieuwe gebouw en dat in te wijden. Vervolgens werd het programma voortgezet op de Heidelberglaan 7, waar met een feest afscheid werd genomen van het oude gebouw. De programmering van het feest bestond uit live muziek, acts en verhalen over de FMR die je nooit geweten hebt.

Dit evenement had het karakter van “voor en door” studenten enmedewerkers van de FMR. Een productiegroep, bestaande uit Carlijn Vos, Meike Lockhorst, Anne-Marie Gort en Silke Nijkrake werd in het leven geroepen om dit evenement, in samenwerking met Aart van der Maas en Adrie Mesch (docenten CMV), invulling te geven.

Pruts’ werk: verantwoordelijk voor het concept, de organisatie en de productie van De Oversteek.

Ontwerp flyer: Cliff van Thillo