Rondleiding verzorgen Dit is het Centraal Museum!

Alle topstukken uit het Centraal Museum bekijken?

Meer dan 50.000 objecten en archiefstukken zijn in de afgelopen 170 jaar verzameld in het oudste stedelijk museum van Nederland. Binnen de collectie onderscheiden we vijf hoofdcollecties: Stadsgeschiedenis, Oude Schilderkunst, Moderne Kunst, Toegepaste Kunst en Mode & Kostuums.

De klassiekers uit deze vijf collecties komen samen tot hun recht in de collectieopstelling Dit is het Centraal Museum! Denk aan Jan van Scorel, Adam van Vianen, Hendrick ter Brugghen, het poppenhuis, de maquette van de Domkerk, Theo van Doesburg, Pyke Koch, Gerrit Rietveld, Dick Bruna, Tejo Remy, Viktor & Rolf, Han Schuil, Iris van Herpen.

Pruts’ werk: rondleidingen verzorgen door de tentoonstelling Dit is het CM! aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Klik hier voor meer informatie over de tentoonstelling Dit is het Centraal Museum! :

http://centraalmuseum.nl/bezoeken/tentoonstellingen/dit-is-het-centraal-museum/

Boek een rondleiding:

http://centraalmuseum.nl/bezoeken/rondleidingen/